Bladeren

​Executive Search

  • Actieve search naar geschikte kandidaten op basis van onze up-to-date database en wereldwijde netwerken
  • Breed netwerk, ook in aanpalende markten/marktsegmenten
  • Snel een actueel overzicht van beschikbare kandidaten
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Snel succes door een unieke selectiemethode

Door de beproefde Cuperus Connect selectiemethode, waarbij de functievereisten, de competenties en de wensen van beide partijen naast elkaar gelegd worden, is een uitstekende match gewaarborgd.

Naast het vinden van de juiste kandidaat is ook de factor tijd veelal van belang. Cuperus Connect is zo snel met het vinden van de kandidaten dat zij zich graag committeert aan een termijn, een en ander afhankelijk van de functievereisten en de marktomstandigheden van dat moment.

Het is dan ook niet verbazingwekkend dat Cuperus Connect met veel opdrachtgevers langdurige relaties onderhoudt.

Als u contact met ons opneemt kunnen al deze aspecten in een persoonlijk gesprek worden toegelicht en goede afspraken met u gemaakt worden.

Coaching van (nieuwe) werknemers

Daar waar kandidaten bijvoorbeeld een sprong in hun carrière maken, of een toppositie gaan bekleden kan het verstandig zijn om hen een korte tijd extern te laten coachen. Niet alleen is de kans op succes dan nog groter, het kan ook de opstartperiode zo veel mogelijk bekorten. Bel ons voor meer informatie!

Interim Management

Met het creëren van een flexibele schil in de organisatie of vanwege een kortlopend project heeft u soms behoefte aan een tijdelijke kracht. U wilt een interim manager/ professional die een track record heeft en snel aan de slag kan.

Uitgebreid netwerk

Cuperus Connect heeft een uitgebreid netwerk van mensen die om uiteenlopende redenen niet (meer) in een vast dienstverband willen werken, maar graag hun diensten aanbieden aan u. Cuperus Connect kent deze kandidaten vaak al jaren en heeft hun carrière op de voet gevolgd. Daarom is in detail bekend wie aan u voorgesteld wordt om uw probleem snel op te lossen. Door het grote netwerk is er bijna altijd wel een geschikte kandidaat op redelijk korte termijn beschikbaar.

Onze speerpunten

Individueel en persoonlijk

Het beste advies voor zowel kandidaat als opdrachtgever!

Op basis van exclusiviteit

Opdrachtgevers krijgen snel een actueel overzicht van beschikbare kandidaten.

Kandidaten worden optimaal geïnformeerd waardoor vooraf een goede afweging kan worden gemaakt over de te nemen stap!