Bladeren

Een nieuwe stap in je carrière - Executive Search

Kandidaten die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière, zijn bij Cuperus Connect aan het goede adres. Op basis van meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij kandidaten goed informeren over hun kansen in de markt. Wij verdiepen ons in de competenties en de wensen van een kandidaat en maken zo een succesvolle match met een toekomstige werkgever. Omdat wij exclusief werken voor onze opdrachtgevers kunnen wij kandidaten gericht bemiddelen waarbij de kandidaat te allen tijde correct wordt geïnformeerd omtrent de voortgang van de procedure. Als Cuperus Connect vindt dat een kandidaat beter bij de huidige werkgever kan blijven zal zij dat ook adviseren.

Loopbaanbegeleiding

Een kandidaat die nog twijfelt over een mogelijk volgende stap of benieuwd is naar carrière kansen, is welkom voor een vrijblijvend gesprek om te onderzoeken welke volgende stappen zinvol zouden kunnen zijn. Onze jarenlange ervaring en gedegen kennis van de markt benutten wij graag om je verder te helpen!

Vacatures

Wij bemiddelen zowel nationaal als internationaal voor:

Sales:  Sales Director/Manager, Account Manager, Project Manager
Marketing:  Marketing Director/Manager, (Group) Product Manager
MT:  General Manager, Divisie Manager, Business Development
Medical:  Medical Director, Medical Affairs Manager, Medical Advisor
Regulatory:   Regulatory Affairs Director, Regulatory Affairs Manager
Overig:  Raad van Bestuur, QA/QC, Pharmaceutical Affairs, Public Affairs, Operations, HR

Werkwijze

Bij elke vacature zoeken wij gericht naar potentieel geschikte kandidaten om hen vervolgens te benaderen. Wij maken daarbij gebruik van ons up-to-date kandidatenbestand, alsmede de wereldwijde netwerken zoals bijvoorbeeld LinkedIn. Deze doelgerichtheid maakt onze procedures uiterst efficiënt.

Wat betekent dat voor jou?

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of dat in overweging neemt, dan stuur je ons een email met cv waarmee wij jouw gegevens opnemen in ons bestand. Dit kan ook via onderstaande link. Ben je al bekend bij ons en zijn jouw gegevens up-to-date? Dan is een email of telefoontje afdoende!

Interim Management

Op een gegeven moment komt in iemands carrière de behoefte om niet meer in een vast dienstverband te werken. Dit gaat vaak samen met gewijzigde persoonlijke omstandigheden. Mensen met veel ervaring willen dan daar iets mee doen. Dat kan uitstekend in de positie van Interim Manager.

Snel aan de slag

Cuperus Connect zorgt ervoor dat de posities goed aansluiten bij de ervaring die iemand eerder heeft opgedaan, waardoor de interim kandidaat snel overzicht heeft en aan de slag kan gaan.
Door het grote netwerk van Cuperus Connect is goed bekend waar zich kansen in de markt voordoen.

  1. Kandidaat Inschrijven

    Vul het formulier in en voeg je CV toe. Dan laten wij weten wat we voor je kunnen betekenen.

Onze speerpunten

Individueel en persoonlijk

Het beste advies voor zowel kandidaat als opdrachtgever!

Op basis van exclusiviteit

Opdrachtgevers krijgen snel een actueel overzicht van beschikbare kandidaten.

Kandidaten worden optimaal geïnformeerd waardoor vooraf een goede afweging kan worden gemaakt over de te nemen stap!